Ελλάδα|01.05.2019 11:34
Εξαφανίστηκε παιδί 2 ετών στην Ομόνοια
NewsroomΣυναγερμός έχει σημάνει μετά την εξαφάνιση ενός παιδιού μόλις δύο ετών, συριακής καταγωγής από το σπίτι του στην Ομόνοια.
Πρόκειται για τον Σααμπάν Χαγιάνι, συριακής καταγωγής, που έχει μαύρα μαλλιά και μάτια, ύψος 0.80 μ. και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε γκρι ζακέτα με πορτοκαλί κουκούλα, μαύρο παντελόνι φόρμα και ήταν ξυπόλυτος.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, σχετικά με την εξαφάνιση του 2χρονου, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Διαβάστε ακόμη
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- «Κλιματική καταστροφή» ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ με το Ιράν: Όσο 84 χώρες μαζί οι εκπομπές άνθρακα - Έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
- Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία