Ελλάδα|03.04.2025 11:10
Κίνηση στους δρόμους: Πρωινό χάος ξανά στον Κηφισό - «Σημειωτόν» σε πολλά σημεία της Αθήνας
NewsroomΓια ακόμη ένα πρωί η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας «χτυπά κόκκινο» με τα αυτοκίνητα να κινούνται σε πολύ χαμηλές ταχύτηρες και τους οδηγούς να είναι αναγκασμένοι να οπλιστούν και πάλι με μεγάλη υπομονή.
Σε Κηφισό και Κηφισίας τα μεγάλα προβλήματα
Ο Κηφισός παραμένει… γεμάτος από το πρωί και η Κηφισίας παρουσιάζει τη γνωστή της εικόνας.
Συγκεκριμένα, στη άνοδο του Κηφισού βρίσκεται ήδη στο «κόκκινο», που σημαίνει ότι τα οχήματα από τη Λένορμαν μέχρι και το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, κινούνται με δυσκολία.
Η κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισίας κινείται αργά κατά τμήματα, ιδιαίτερα σε αμφότερα τα ρεύματα, από τη Μαβίλη έως το Νέο Ψυχικό, με την κατάσταση να βελτιώνεται ελαφρώς προς το Νέο Ψυχικό.
Διαβάστε ακόμη
- Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
- Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
- Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
- Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας