Ελλάδα|01.05.2019 12:15

Facebook: Νέα υπηρεσία βρίσκει ταίρι στους μοναχικούς χρήστες

Newsroom

Όταν πρωτοδημιουργήθηκε το Facebook, είχε ως στόχο να «ενώσει» και να φέρει πιο κοντά φοιτητές του ίδιου πανεπιστημίου. Φαίνεται πως η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης επανέρχεται στις ρίζες της, αφού όπως ανακοίνωσε θα λανσάρει μία νέα υπηρεσία, η οποία θα λειτουργεί ως ηλεκτρονική «προξενήτρα» για τους μοναχικούς χρήστες της. 

Με την ονομασία «Secret Crush», η υπηρεσία αυτή θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει έως εννέα «φίλους» για τους οποίους ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από μια διαδικτυακή σχέση. Μετά απλά περιμένει, μήπως και κάποιος από τους εννέα επιλέξει με την σειρά του εκείνον, οπότε και θα γίνει το κονέ.

Κάθε φορά που κάποιος θα επιλέγει ένα χρήστη, αυτός θα ενημερώνεται από το Facebook για τον «κρυφό έρωτα» αλλά μόνο εφόσον πετύχει η γνωριμία θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα αποκαλυφθούν τα ονόματα.

Η υπηρεσία δεν θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως παρά μόνο σε λίγες χώρες μεταξύ των οποίων η Κολομβία, ο Καναδάς, η Ταϊλάνδη, η Αργεντινή και το Μεξικό αλλά και 14 χώρες σε Ασία και Νότια Αμερική.

υπηρεσίαFacebookχρήστεςπροξενιό