Ελλάδα
|
04.04.2025 08:34
Βοιωτία: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για την αρπαγή ανήλικου κοριτσιού
NewsroomΣυναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την αρπαγή 16χρονης από την περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας.
Τα ίχνη της ανήλικης χάθηκαν χθες το πρωί. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην εξαφάνιση της ενδεχομένως να εμπλέκονται τρίτα άτομα, που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η ζωή της μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο
Έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,60 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα, μαύρη ζακέτα, μπλε μπλούζα με στάμπα «Μαραθώνιος Αθήνα» και μαύρες παντόφλες.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Διαβάστε ακόμη
- Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ
- «Βιολάντα»: Εγκληματικές παραλείψεις και αδιαφορία για τις προειδοποιήσεις των εργαζομένων
- Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Οι Navtex μας στο Αιγαίο είναι αόριστης διάρκειας
- Απέδωσε το μπόνους των 40.000 ευρώ στους ειδικευόμενους γιατρούς; Τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας