Ελλάδα|10.04.2025 23:30
Ηράκλειο: Σύλληψη 37χρονου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων
NewsroomΣτη σύλληψη ενός 37χρονου άνδρα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων στο Ηράκλειο, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος ερευνών.
Τόσο στην οικία του 37χρονου, όσο και σε χώρο που χρησιμοποιεί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 2 γεμιστήρες, 129 πλήρη φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, δερμάτινη θήκη πιστολιού, μεταλλική ράβδος και μεταλλικό κυτίο όπλου. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.
Διαβάστε ακόμη
- Ποια… καμπανάκια χτυπάνε μετά τα δημοσκοπικά ευρήματα: Η διπλή «ανάγνωση» από την κυβέρνηση και οι «αναταράξεις» στην αντιπολίτευση
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τα στοιχεία που «γκρεμίζουν» τους ισχυρισμούς του 41χρονου και οι μαρτυρίες για τις εντάσεις
- Τα τραπέζια στα νότια προάστια, ο φόβος του Μαξίμου για Σαμαρά και η πικρή αλήθεια για τις τράπεζες
- Συρράκο - Καλαρρύτες: Στα αγέρωχα Τζουμέρκα, άνθρωποι και φύση γράφουν ιστορίες αιώνων