Ελλάδα
|
11.04.2025 11:26
Πάτρα: Απόπειρα ληστείας σε τράπεζα - Συνελήφθη επ' αυτοφώρω ο ένοπλος
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στην αστυνομία για απόπειρα ληστείας σε τράπεζα στη συμβολή της Κορίνου με την Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το pelop.gr άνδρας 40-45 ετών εισέβαλε στο κατάστημα λίγο με τις 11.00, φορώντας περούκα και με την απειλή όπλου ζήτησε να τον οδηγήσουν στο χρηματοκιβώτιο.
Χρησιμοποίησε υπάλληλο για να διαφύγει
Ο δράστης βγαίνοντας από το κατάστημα με τα χρήματα πήρε μαζί του μία υπάλληλο της τράπεζας για να προστατευτεί από τους αστυνομικούς που είχαν σπεύσει στο σημείο.
Τελικά, κατάφεραν να τον εμβολίσουν και τον συλλαμβάνουν.
Διαβάστε ακόμη
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)