Πάτρα: ΕΔΕ για τον τραυματισμό 13χρονου - «Τον πέταξαν» ισχυρίζεται ο πατέρας του
NewsroomΈνορκη Διοικητική Εξέταση διατάχτηκε για το σοβαρό τραυματισμό 13χρονου στο προαύλιο Γυμνασίου της Πάτρας. Για την υπόθεση συνελήφθησαν πέντε συμμαθητές του που ισχυρίστηκαν πως ο 13χρονος συμμετείχε σε challenge με τη θέλησή του, τη στιγμή που ο πατέρας του καταγγέλλει ότι του κάνουν bullying.
Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία και εις βάρος εκπαιδευτικού του σχολείου για έκθεση ανηλίκου, αφού είχε την ευθύνη να επιτηρεί το προαύλιο την ώρα που συνέβη το περιστατικό.
Από την πλευρά του ο πατέρας του 13χρονου μιλώντας στον?ALPHA καταγγέλλει πως ο γιος του είναι θύμα «bullying από αυτά τα παιδιά εδώ και καιρό. Δεν τραυματίστηκε παίρνοντας μέρος σε κάποιο παιχνίδι. Του είπαν ότι θέλουν να τον πετάξουν στον αέρα όπως πετάνε τους παίκτες της Παναχαϊκής. Δεν είπε ούτε ναι ούτε όχι γιατί φοβόταν τις συνέπειες. Τον πετάξαν ψηλά και τον άφησαν να πέσει κάτω με το κεφάλι».
- Δύσκολες ώρες στο Ρέθυμνο από τη μεγάλη φωτιά: Τραυματίστηκε ηλικιωμένος, αδύνατες οι ρίψεις νερού
- Ένταση στη Βουλή μεταξύ Κωνσταντοπούλου - Πολύζου: Επέμβαση του 100 και αλληλοκαταγγελίες
- Κυψέλη: «Θέλω να μείνω μόνη» - SMS από το τηλέφωνό της 38χρονης μέχρι και χθες δεχόταν ο πατέρας της
- «Το έργο δεν χρειάζεται σωματοφύλακες»: Η θέση της Έρης Ρίτσου για τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών