Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία: Ποινική δίωξη στον οδηγό της νταλίκας που έπεσε στα οχήματα
NewsroomΠοινική δίωξη ασκήθηκε στον οδηγό νταλίκας που έπεσε πάνω σε δύο οχήματα στα διόδια του Πολύγυρου στην Εγνατία Οδό.
Ο 38χρονος Ουκρανός κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα την πρόκληση θανατηφόρου ατυχήματος, για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και για πρόκληση κατά συρροή σωματικών βλαβών.Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Το χρονικό της τραγωδίας
Αυτοκίνητο επιχείρησε να περάσει από τη λωρίδα e-way, ωστόσο η μπάρα δεν ανέβηκε, επειδή το φωτοκύτταρο δεν διάβασε το e-pass. Ο οδηγός φέρεται να έκανε όπισθεν, προσκρούοντας σε όχημα που ερχόταν από πίσω. Δευτερόλεπτα αργότερα ο 38χρονος Ουκρανός με την νταλίκα έπεσε πάνω στα δύο αυτοκίνητα και στο κουβούκλιο των διοδίων. Το δεύτερο αμάξι πήρε φωτιά με τους δύο επιβάτες να απανθρακώνονται.Οι νεκροί είναι Έλληνες που ζούσαν στην Ελβετία. Τραυματίστηκαν, επίσης, 4 άτομα, ενώ δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος με τα ακινητοποιημένα οχήματα να κάνουν μία ουρά 22 χλμ.
- Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για την επίθεση με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας - Κλείνει το προξενείο στη Βόννη
- «Έγιναν μέρος της τοπικής κοινωνίας»: Το «αντίο» της δασκάλας στην πολύτεκνη οικογένεια από τη Φουρνά
- Έπιασε απ' την κάμερα τη σύζυγό του να τον απατά... και κατέληξε στη φυλακή για παραβίαση ιδιωτικότητας
- Δολοφονία Τούπακ Σακούρ: Πώς ο «Keffe D» παγιδεύτηκε από τα ίδια του τα απομνημονεύματα