Ελλάδα|17.04.2025 11:48
Φωτιά σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου
NewsroomΦωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Αγίας Λαύρας του Ζωγράφου λίγο μετά τις 10:00 της Μεγάλης Πέμπτης, με αποτέλεσμα εκτεταμένες φθορές.
Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα της Πυροσβεστικής που ερεύνησαν αρχικά τους χώρους για άτομα και προχώρησαν στην κατάσβεση.
Στο διαμέρισμα -πρόκειται για μικρή γκαρσονιέρα- διαμένει μια 30χρονη και την ώρα εκδήλωσης της φωτιάς ήταν εκτός του σπιτιού. Οι φλόγες, ωστόσο, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο διαμέρισμα, με συνέπεια η ίδια να μη γνωρίζει ακόμα αν είναι κατοικήσιμο άμεσα, σύμφωνα με το Orange Press.
Διαβάστε ακόμη
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι δικαιούνται τα 150 ευρώ ανά τέκνο
- «Κυκλοφορούσαν γυμνά στον δρόμο»: Φρικιαστικές αποκαλύψεις στους Αγίους Αναργύρους - Μέσα σε σκουπίδια ζούσαν τα 3 παιδιά
- Επιδείνωση μέχρι τέλη Μαΐου με βροχές και καταιγίδες - Η ανάρτηση Κολυδά
- Τροχαίο στη Ρόδο: Μαμά και κόρη τα θύματα του δυστυχήματος - Πώς προκλήθηκε η μοιραία σύγκρουση