«Θρίλερ» στη Ρόδο με νεκρό άνδρα - Φέρει τραύμα από καραμπίνα
NewsroomΣε πλήρη εξέλιξη, βρίσκεται έρευνα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Ιαλυσού και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, για την εξιχνίαση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες, έχασε τη ζωή του ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί από συγγενικό του πρόσωπο στη οικία του, σε χωριό της Δυτικής πλευράς της Ρόδου.
Ο εκλιπών φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών, όμως από τις αρχές, σύμφωνα με τις ενδείξεις και πιθανολογήσεις, εξετάζεται ο θάνατός του να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής», ο εκλιπών έφερε τραύμα στον θώρακα, που πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από βολή κυνηγετικής καραμπίνας.
Στο σημείο, βρίσκονται αυτή την ώρα, εκτός από τις παραπάνω υπηρεσίες, η σήμανση και ιατροδικαστής, ενώ περαιτέρω απαντήσεις αναμένονται από την νεκροψία, νεκροτομή.
- Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
- Πώς έγινε το τροχαίο με το λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη που «καρφώθηκε» σε στάση - Στο χειρουργείο η 21χρονη
- Θρίλερ με τα οστά στην Κυψέλη: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία - Το σημείο «κλειδί» στις έρευνες
- Βάτες, νέον και μια ζωή πριν από τα social media - Γιατί η εποχή της ντίσκο έγινε ξανά viral;