Ελλάδα|23.04.2025 23:15
Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 31χρονου που πυροβολούσε στον αέρα ανήμερα του Πάσχα
NewsroomΤο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή, σ’ έναν 31χρονο ο οποίος πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετικό όπλο, ανήμερα του Πάσχα.Τα σκάγια κατέληξαν στην αυλή της γειτόνισσας που είχε συγκεντρώσει κόσμο εν όψει της γιορτής.
Το περιστατικό καταγράφηκε στην περιοχή της Βόλβης. Ο 31χρονος κρίθηκε ένοχος για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ενώ τους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό τού πρότερου σύννομου βίου.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο συγκεκριμένος άνδρας πήρε το όπλο του παππού του, πυροβολώντας στον αέρα. Κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για έθιμο, επισημαίνοντας ότι το όπλο αποτελεί οικογενειακό κειμήλιο.
Διαβάστε ακόμη
- Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
- Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
- Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση