Ελλάδα|28.04.2025 09:37
Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 10χρονος - Πήγε να κλέψει διαμέρισμα και έπεσε από το μπαλκόνι
NewsroomΣε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 10χρονος στην Πάτρα έπεσε από μπαλκόνι ενώ πήγε να κλέψει σπίτι.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με το pelop.gr το αγόρι ηλικίας περίπου 10 ετών, έπεσε από μπαλκόνι α’ ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Ιωαννίνων στην Πάτρα όταν μαζί με επίσης ανήλικο συνεργό του που αναζητείται, επιχείρησαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.
Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την κατάσταση του σύμφωνα με πληροφορίες να κάνουν λόγο πως η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.
Διαβάστε ακόμη
- Ήχησαν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Επικοινωνία Μητσοτάκη-Μακρόν και ηχηρή απάντηση Αθήνας σε Άγκυρα για την Κάρπαθο
- «Ακούσαμε σειρήνες μπαμ - μπουμ, πήραμε μια βαλίτσα και φύγαμε»: Μαρτυρίες Ελλήνων που επέστρεψαν από τη Μέση Ανατολή
- Έντονο επεισόδιο στο Καπιτώλιο με Βετεράνο πολέμου: Του έσπασαν το χέρι και τον έβγαλαν σηκωτό
- Το bet builder του θανάτου: Πώς οι διαδικτυακές στοιχηματικές κερδοφορούν μέσω του πολέμου στο Ιράν