Ελλάδα|03.05.2019 09:20

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα στην Καλαμάτα

Newsroom

Στη δημοσιότητα έρχεται νέο συγκλονιστικό βίντεο από τον σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα, όπου έχασε τη ζωή του ο εικονολήπτης. Στο βίντεο ακούγονται πανικός και ουρλιαχτά τα μοιραία δευτερόλεπτα που στοίχισαν τη ζωή στον εικονολήπτη. 

Το νέο βίντεο φέρνει στο φως το messinialive. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο, παρακολουθούσε μαζί με φίλους και συγγενείς τον σαϊτοπόλεμο από το μπλακόνι του σπιτιού της, ακριβώς απέναντι από το πάρκινγκ και κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο την τραγική στιγμή κατά την οποία η σαΐτα που έφυγε από το έδαφος ανεξέλεγκτη, χτύπησε στο κεφάλι τον άτυχο 53χρονο…

Στο 0:36 του βίντεο ακούγονται ουρλιαχτά και φωνές από τους αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος… Μια τρομοκρατημένη γυναίκα φωνάζει «Παναγία μου…». Ακολουθεί στιγμές πανικού. 

Το μεσημέρι η δίκη των 7

Στη 13:00 δικάζονται στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο τα έξι μέλη του μπουλουκιού και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μπασακίδης, που συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά το δυστύχημα στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας, που κόστισε τη ζωή του εικονολήπτη.

Ο 62χρονος καπετάνιος του μπουλουκιού του Αγίου Σίδερη δήλωσε διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του:

«Είμαι συγκλονισμένος από τον θάνατο ενός συνανθρώπου μου με αυτό τον τραγικό τρόπο και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Επειδή την ζωή την πέρασα μέσα στα γιαπιά σαν οικοδόμος με σκληρή δουλειά και ιδρώτα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, έμαθα να σέβομαι τη ζωή και την οικογένεια του κάθε ανθρώπου και με ντομπροσύνη να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Ετσι τώρα ως "καπετάνιος" του μπουλουκιού που μετείχε στο έθιμο του σαϊτοπόλεμου, εάν αποδειχθεί ότι έχω την παραμικρή ευθύνη για το τραγικό συμβάν, είμαι έτοιμος να την αναλάβω».

Πηγή: messinialive.gr

Καλαμάταεικονολήπτηςσαϊτοπόλεμος