Ελλάδα|04.05.2025 18:42
Ηράκλειο: Γυναίκα σε αμόκ προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα και επιτέθηκε σε αστυνομικούς
NewsroomΓυναίκα σε κατάσταση αμοκ προκάλεσε φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και συνελήφθη.
Όλα ξεκίνησαν μετά τις καταγγελίες πολιτών για τις φθορές στα αυτοκίνητα και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί.
Σύμφωνα με το patris.gr, η γυναίκα από την Πολωνία βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, η ίδια επιτέθηκε εναντίον τους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να την ακινητοποιήσουν και να τη συλλάβουν. Η γυναίκα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου και κρατείται.
Διαβάστε ακόμη
- «Το αμερικανικό όνειρο πέθανε»: Σύνοδος... «ψυχοθεραπείας» για μια Ευρώπη που νιώθει προδομένη από τον Τραμπ
- «Σκληραίνουν» οι έλεγχοι στα πετρελαιοκίνητα οχήματα - Ενεργοποιείται η εποπτεία στα ΚΤΕΟ
- Αδιανόητο: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι στη Μινεσότα - Είχε μόλις γυρίσει από το σχολείο
- Ο ΔΕΔΔΗΕ επανελέγχει τις υποθέσεις ρευματοκλοπής του 2025 και «παγώνει» διακοπές ρεύματος