Θεσσαλονίκη: Ανήλικες ξυλοκοπούσαν 14χρονη και το βιντεοσκοπούσαν
NewsroomΘύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε μία 14χρονη από τρεις ανήλικες, έξω από γυμνάσιο στη Μενεμένη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, μετά την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ενώ μία από τις ανήλικες δράστιδες φέρεται να βιντεοσκόπησε με κινητό τηλέφωνο την επίθεση.
Οι τρεις ανήλικες συνελήφθησαν και οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για δύο 14χρονες και μία 16χρονη, με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία να αφορά, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της σωματικής βλάβης εναντίον αδύναμων ατόμων και της παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Ακόμη, συνελήφθησαν οι κηδεμόνες τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Η αιτία της επίθεσης δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο.
Η καταγγέλλουσα απευθύνθηκε για την παροχή των πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
- «Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
- Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
- Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο