Βύρωνας: Συνελήφθη 39χρονος που είχε πυροβολήσει ταξιτζή τον Νοέμβριο
NewsroomΣε εξέλιξη η υπόθεση τραυματισμού ταξιτζή στον Βύρωνα, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη ενός 39χρονου, αλβανικής καταγωγής.
Το αιματηρό συμβάν είχε σημειωθεί, τα μεσάνυχτα της 26ης Νοεμβρίου, έξω από κατάστημα εστίασης. Ο 44χρονος ταξιτζής είχε δεχθεί σφαίρα στον γλουτό.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος απογευματινές ώρες της 9-5-2025 από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βύρωνα με τη συνδρομή Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 39χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, κατόπιν συνδυαστικής αξιολόγησης πληροφοριακών δεδομένων και στοιχείων προέκυψε ότι ο 39χρονος βραδινές ώρες της 26-11-2024 στην περιοχή του Βύρωνα, πυροβόλησε εξωτερικά καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και τραυμάτισε 44χρονο ημεδαπό, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο, εκτός κινδύνου ζωής.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
- Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και ο «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
- Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
- Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
- Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ