Ελλάδα|12.05.2025 14:14
Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση δέχτηκε 15χρονος - Ερωτική αντιζηλία πιθανότατα η αιτία
NewsroomΆγρια επίθεση, με μπουνιές και κλοτσιές στο κεφάλι και το σώμα, δέχτηκε 15χρονος από πέντε άτομα, στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης.
Δράστες είναι ένας 20χρονος και τέσσερις 15χρονοι, ενώ η επίθεση φέρεται να έγινε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, κάτι που έγινε λίγη ώρα αργότερα, σε εγκαταλελειμμένη κατοικία της περιοχής, όπου οι δράστες βρήκαν καταφύγιο.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων και απειλή, ενώ συνελήφθησαν και οι κηδεμόνες των τεσσάρων 15χρονων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Διαβάστε ακόμη
- Την εκτέλεσε εξ επαφής στο κεφάλι: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας της Ελευθερίας Γιακουμάκη
- Η γαλάζια… ανταρσία τελικά αναβλήθηκε - Πότε δίνουν νέο «ραντεβού» οι βουλευτές της ΝΔ
- Στεγαστική κρίση: Πώς θα λυθεί το μείζον κοινωνικό ζήτημα - 22+1 εφαρμόσιμες προτάσεις
- Το αντάρτικο που ξεφούσκωσε, οι πρώτες διαφωνίες στο κόμμα Καρυστιανού και ο λογαριασμός της Κοβέσι