Θεσσαλονίκη: 14χρονος με μηχανή χωρίς δίπλωμα, περνούσε κόκκινα φανάρια και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα
NewsroomΟργή προκαλεί η είδηση για ακόμη έναν ασυνείδητο οδηγό ο οποίος μάλιστα είναι ανήλικος και συνελήφθη για σωρεία παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει το thestival, επικαλούμενο την ΕΛΑΣ, ο ανήλικος, όχι μόνο οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς δίπλωμα, αλλά παραβίασε και ερυθρούς σηματοδότες ενώ μπήκε και στο αντίθετο ρεύμα.
Μάλιστα, αρνήθηκε να συμμορφωθεί και σε σήματα αστυνομικών, οι οποίο τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στην οδό Τσιμισκή, στο ύψος της Αγίας Σοφίας και να του περάσουν χειροπέδες.
Σημειώνεται πως κατά το προηγούμενο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 14 άτομα, καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν στερούμενα σχετικής άδειας ικανότητας.
Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνονται και ο 14χρονος καθώς και 21χρονος, ο οποίος οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα στην περιοχή Χαριλάου, κατείχε συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη.
- Σε αναμμένα κάρβουνα η κυβέρνηση για τη δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ - Πώς θα κινηθεί
- Ήχησε το 112 στην Αττική: «Περιορίστε τις μετακινήσεις» - Live η πορεία της κακοκαιρίας Erminio
- Ισραήλ: Νόμος του κράτους ο απαγχονισμός Παλαιστινίων - Οι καταγγελίες της Ευρώπης και η στάση της Ελλάδας
- CEO εταιρείας και αρχιτέκτονας ο 55χρονος... κτηνοτρόφος των Αμπελοκήπων