Μητροκτονία στη Λάρισα: «Μου έλεγε ότι δεν δουλεύω και είμαι τεμπέλης» - Τι κατέθεσε ο 21χρονος
NewsroomΑπάθεια επιδεικνύει ο 21χρονος που δολοφόνησε με 25 μαχαιριές τη μητέρα του στη Λάρισα.
Ο νεαρός που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία και κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών δήλωσε στους αστυνομικούς ότι νωρίς το πρωί τσακώθηκαν με τη μητέρα του, επειδή δεν είχε δουλειά.
«Πήρα το κουζινομάχαιρο και την κάρφωσα»
«Με μισούσε. Δεν με ήθελε. Τσακωθήκαμε πάλι για οικονομικούς λόγου. Μου έλεγε ότι δεν δουλεύω και είμαι τεμπέλης. Με κατηγορούσε ότι όπου πάω για δουλειά, με διώχνουν. Εκνευρίστηκα, πήρα ένα κουζινομάχαιρο και την κάρφωσα πολλές φορές φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του στους αστυνομικού», είπε χαρακτηριστικά.
Αφού έμεινε μόνος με το πτώμα στο διαμέρισμα για περίπου 6 ώρες κάλεσε τον ξάδελφο του και του ζήτησε να τον βοηθήσει να ξεφορτωθεί δήθεν κάποια μπάζα. «Δεν το είπα σε κανέναν και περίμενα να σχολάσει ο ξάδερφος μου από την οικοδομή. Τον πήρα τηλέφωνο να με βοηθήσει να βγάλω κάτι μπάζα από το σπίτι γιατί δεν μπορούσα μόνος μου» είπε.
Ο νεαρός έμενε με τη μητέρα του μετά το διαζύγιο των γονιών. Πήγαινε από τη μία δουλειά στην άλλη, με τις προστριβές μεταξύ τους να είναι μεταξύ τους συχνές επειδή δεν συνείσφερε στα οικογενειακά βάρη.
- Πόσο θα διαρκέσει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Η ραγδαία κλιμάκωση και τα μηνύματα του Τραμπ
- Δύο προσαγωγές για κατασκοπεία στη Σούδα - Η ΕΥΠ κατάσχεσε ψηφιακό υλικό
- NBC: Πώς το Ιράν «έκαψε» τη διπλωματική λύση - Ο καυγάς Αραγτσί - Γουίτκοφ στη Γενεύη πριν από την επίθεση
- Πόλεμος και εξουσία: Όταν η Ιστορία γράφεται με αίμα και η έβδομη τέχνη θυμίζει το κόστος