Έκαναν κλοπές σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας: Δικογραφία κατά 6 ατόμων
NewsroomΚλοπές σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας διέπραττε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας στην πλειονότητά τους ήταν γυναίκες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η συγκεκριμένη ομάδα φαίνεται να τέλεσε έξι κλοπές σε σπίτια, κυρίως ηλικιωμένων, στους νομούς της Θεσσαλονίκης, των Σερρών, της Καβάλας, της Δράμας, της Ξάνθης και της Ροδόπης, το διάστημα Φεβρουάριος - Μάρτιος του τρέχοντος έτους. Η λεία της περιλαμβάνει χρυσαφικά και κοσμήματα, συνολικής αξίας 3.900 ευρώ, μετρητά ύψους 180 ευρώ και διάφορα αντικείμενα και έγγραφα των θυμάτων.
Για συμμετοχή στη συγκεκριμένη συμμορία κατηγορούνται πέντε ημεδαπές γυναίκες (21 έως 48 ετών) κι ένας 38χρονος αλλοδαπός. Μία εκ των γυναικών και ο άντρας βρίσκονται ήδη έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης της χώρας.
- Συρράκο - Καλαρρύτες: Στα αγέρωχα Τζουμέρκα, άνθρωποι και φύση γράφουν ιστορίες αιώνων
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τα στοιχεία που «γκρεμίζουν» τους ισχυρισμούς του 41χρονου και οι μαρτυρίες για τις εντάσεις
- Τα τραπέζια στα νότια προάστια, ο φόβος του Μαξίμου για Σαμαρά και η πικρή αλήθεια για τις τράπεζες
- Ποια… καμπανάκια χτυπάνε μετά τα δημοσκοπικά ευρήματα: Η διπλή «ανάγνωση» από την κυβέρνηση και οι «αναταράξεις» στην αντιπολίτευση