Ελλάδα|16.05.2025 23:45
Λασίθι: Με πλαστές σφραγίδες «βάφτιζαν» τα κρέατα Κρητικά
NewsroomΜε πλαστές σφραγίδες «βάφτιζαν» Κρητικά τα κρέατα δύο άνδρες σε κρεοπωλείο του Λασιθίου που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τις αρχές.
Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν άνδρες της αστυνομίας αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν σε βάρος ενός 60χρονου και του 36χρονου συγγενή και προχώρησαν σε έλεγχο στο κρεοπωλείο, το φορτηγό ψυγείο και τον ψυκτικό θάλαμο που είχαν.
Εκεί, οι αρχές, εντόπισαν και κατάσχεσαν 64 σφάγια αιγοπροβάτων, νωπά και κατεψυγμένα, που έφεραν πλαστές σφραγίδες και στερούνταν άδειας σφαγής καθώς και τρεις πλαστές σφραγίδες.
Τα σφάγια εξετάστηκαν από αρμόδια Κτηνιατρική Αρχή και καταστράφηκαν.
Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιεράπετρας.
Διαβάστε ακόμη
- Επιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου