Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου παρενοχλούσε 15χρονη κατά τη διάρκεια δρομολογίων
NewsroomΣε γενετήσιες πράξεις σε βάρος 15χρονης προχωρούσε επί έξι μήνες 57χρονος οδηγός λεωφορείου. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας αλλά και μετά από εξέταση μαρτύρων, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 57χρονος, σε διάφορες μη επακριβώς προσδιορισμένες χρονικές στιγμές από αρχές Ιουνίου του 2024 έως το Νοέμβριο του 2024, είτε κατά την διάρκεια των δρομολογίων, είτε κατά την στάθμευση του οχήματος στο αμαξοστάσιο, θώπευε την ανήλικη.
Σε νομότυπη έρευνα στην οικία του 57χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία εστάλησαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη.
Την απομάκρυνση του οδηγού ζητά ο ΟΣΕΘ
Την άμεση απομάκρυνση του οδηγού από τα καθήκοντα του καθώς και την άμεση διενέργεια όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα των Αρχών, ζήτησε ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Εργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) σε επικοινωνία που είχε με τη διοίκηση της ΚΤΕΛ Α.Ε. ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, ο ΟΣΕΘ αναμένει την ολοκλήρωση της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης και επιφυλάσσεται για τη λήψη επιπλέον μέτρων: «Δείχνουμε μηδενική ανοχή στα φαινόμενα ανομίας» ξεκαθαρίζει ο κ. Τόσκας.
- «Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
- Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
- Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο