Ελλάδα|21.05.2025 22:40
Τέμπη: Συγκλονιστική ομιλία Καρυστιανού - «Θέλω να μάθω γιατί κάηκε το παιδί μου»
NewsroomΣυγκλονιστική ήταν για άλλη μια φορά η Μαρία Καρυστιανού, που μίλησε σε εκδήλωση που έγινε στην Πάτρα, σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.
Στο κατάμεστο γήπεδο της ΕΑΠ, ο κόσμος έστειλε μήνυμα για απονομή δικαιοσύνης για τα 57 θύματα και τις οικογένειές τους. Η Μαρία Καρυστιανού τόνισε πως «θέλω να μάθω γιατί κάηκε το παιδί μου. Δεν πείθεται κανένας επιστήμονας από τα πορίσματα».
Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Τμήμα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΤΕΕ, αλλά και η Πρωτοβουλία Τέμπη 28/2 Δικαιοσύνη. Στο γήπεδο βρέθηκαν εκατοντάδες πολίτες, φοιτητές, εκπρόσωποι φορέων και επιστημονικών συλλόγων.
Διαβάστε ακόμη
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη