Ελλάδα|21.05.2025 22:40
Τέμπη: Συγκλονιστική ομιλία Καρυστιανού - «Θέλω να μάθω γιατί κάηκε το παιδί μου»
NewsroomΣυγκλονιστική ήταν για άλλη μια φορά η Μαρία Καρυστιανού, που μίλησε σε εκδήλωση που έγινε στην Πάτρα, σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.
Στο κατάμεστο γήπεδο της ΕΑΠ, ο κόσμος έστειλε μήνυμα για απονομή δικαιοσύνης για τα 57 θύματα και τις οικογένειές τους. Η Μαρία Καρυστιανού τόνισε πως «θέλω να μάθω γιατί κάηκε το παιδί μου. Δεν πείθεται κανένας επιστήμονας από τα πορίσματα».
Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Τμήμα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΤΕΕ, αλλά και η Πρωτοβουλία Τέμπη 28/2 Δικαιοσύνη. Στο γήπεδο βρέθηκαν εκατοντάδες πολίτες, φοιτητές, εκπρόσωποι φορέων και επιστημονικών συλλόγων.
Διαβάστε ακόμη
- Συνεχείς εκρήξεις στο Ιράν: «Συνεχίζουμε να σφυροκοπούμε, και με μεγαλύτερη δύναμη», απειλεί ο Νετανιάχου
- Θες τραπεζικό λογαριασμό; Πλήρωσε: Έως και 341 εκατ. ευρώ πάνω τα έσοδα των τραπεζών
- Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Οι δύο απαντήσεις που έγιναν viral
- Συγκλονίζει ο Δημήτρης Ιτούδης: «Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από έκρηξη στα 700 μέτρα από το διαμέρισμά μου»