Ελλάδα|21.05.2025 22:40
Τέμπη: Συγκλονιστική ομιλία Καρυστιανού - «Θέλω να μάθω γιατί κάηκε το παιδί μου»
NewsroomΣυγκλονιστική ήταν για άλλη μια φορά η Μαρία Καρυστιανού, που μίλησε σε εκδήλωση που έγινε στην Πάτρα, σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.
Στο κατάμεστο γήπεδο της ΕΑΠ, ο κόσμος έστειλε μήνυμα για απονομή δικαιοσύνης για τα 57 θύματα και τις οικογένειές τους. Η Μαρία Καρυστιανού τόνισε πως «θέλω να μάθω γιατί κάηκε το παιδί μου. Δεν πείθεται κανένας επιστήμονας από τα πορίσματα».
Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Τμήμα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΤΕΕ, αλλά και η Πρωτοβουλία Τέμπη 28/2 Δικαιοσύνη. Στο γήπεδο βρέθηκαν εκατοντάδες πολίτες, φοιτητές, εκπρόσωποι φορέων και επιστημονικών συλλόγων.
Διαβάστε ακόμη
- Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
- Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
- Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
- Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ