Ελλάδα|22.05.2025 08:10
Σεισμός στην Κρήτη: Η στιγμή που τα 6,1 Ρίχτερ ταρακουνούν το νησί και ακολουθεί τρομαχτικό μεγάλο βουητό
NewsroomΠανικό έσπειρε ο σημερινός σεισμός, μεγέθους 6, Ρίχτερ, ανοιχτά της Νεάπολης Λασιθίου, που έγινε αισθητός σε όλη τη βόρεια Κρήτη και άλλα μέρη της επικράτειας.
Σημειώνεται πως ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 60 χλμ. και ήταν μεγάλης διαρκείας και έντασης, ενώ, υπήρξαν αναφορές κατοίκων για «ταρακούνημα» στη Μάλτα, το Ισραήλ και την Αίγυπτο.
Μαρτυρίες κατοίκων έκαναν λόγο για ένα μεγάλο βουητό
Κάτοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, με μαρτυρίες κατοίκων να αναφέρουν πως τη σεισμική δόνηση ακολούθησε ένα μεγάλο βουητό, ενώ, αρκετοί άφησαν τα σπίτια τους, για να είναι ασφαλείς.
Βίντεο που παρουσιάζει το cretapost.gr δείχνει την ένταση του σεισμού, ενώ, ακούγεται το βουητό.
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε ακόμη
- «Υψηλής τεχνολογίας επιθετικό όπλο»: Θρίλερ με το drone στη Λευκάδα - Τι λέει ο ψαράς που το βρήκε
- Τέλος ιστοσελίδα με πάνω από 20.000 βίντεο βιασμών αναίσθητων γυναικών: Η έρευνα του CNN που τη «γκρέμισε»
- Πώς… ο Πούτιν και ο πόλεμος χάλασαν την Πρωτομαγιά: Πόσο μπορεί να επηρεάσει τα καιρικά φαινόμενα ανθρώπινος παράγων
- Metallica: «Ξύπνα, Αθήνα», μας λένε σε πρωινή ανάρτησή τους - Είμαστε όλοι ξύπνιοι και... πολύ ψύχραιμοι!