Ελλάδα|22.05.2025 08:10
Σεισμός στην Κρήτη: Η στιγμή που τα 6,1 Ρίχτερ ταρακουνούν το νησί και ακολουθεί τρομαχτικό μεγάλο βουητό
NewsroomΠανικό έσπειρε ο σημερινός σεισμός, μεγέθους 6, Ρίχτερ, ανοιχτά της Νεάπολης Λασιθίου, που έγινε αισθητός σε όλη τη βόρεια Κρήτη και άλλα μέρη της επικράτειας.
Σημειώνεται πως ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 60 χλμ. και ήταν μεγάλης διαρκείας και έντασης, ενώ, υπήρξαν αναφορές κατοίκων για «ταρακούνημα» στη Μάλτα, το Ισραήλ και την Αίγυπτο.
Μαρτυρίες κατοίκων έκαναν λόγο για ένα μεγάλο βουητό
Κάτοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, με μαρτυρίες κατοίκων να αναφέρουν πως τη σεισμική δόνηση ακολούθησε ένα μεγάλο βουητό, ενώ, αρκετοί άφησαν τα σπίτια τους, για να είναι ασφαλείς.
Βίντεο που παρουσιάζει το cretapost.gr δείχνει την ένταση του σεισμού, ενώ, ακούγεται το βουητό.
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε ακόμη
- Πρεμιέρα ντροπής για τη δίκη των Τεμπών: Λιποθυμίες, συγγενείς στις θέσεις των κατηγορουμένων και απαξίωση
- Ηθοποιός, μοντέλο και γνωστός TikToker σε κύκλωμα με εικονικές εταιρείες: Πώς δρούσαν - 22 συλλήψεις
- «Φρένο» Τραμπ για πέντε ημέρες στις επιθέσεις σε ιρανικούς σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας
- Αντώνης Μυλωνάκης στο ethnos.gr: «Η λογοτεχνία οφείλει να δοκιμάζει τα όρια, ειδικά τα θρησκευτικά»