Ελλάδα|23.05.2025 07:29
Θεσσαλονίκη: Κλειστά πέντε σχολεία στην Ευκαρπία - Απολυμάνσεις όπου εντοπίζονται κρούσματα στρεπτόκοκκου
NewsroomΚλειστά θα παραμείνουν σήμερα, για προληπτικούς λόγους, πέντε σχολεία στην περιοχή της Ευκαρπίας, του δήμου Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη, ενώ με μέριμνα της δημοτικής αρχής ειδικό συνεργείο προχωρά σε απολυμάνσεις των χώρων, όπου εντοπίζονται κρούσματα στρεπτόκοκκου.
Ειδικότερα, με απόφαση δημάρχου δεν θα λειτουργήσουν το 3ο Νηπιαγωγείο Ευκαρπίας, το 1ο, 2ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία καθώς και το 2ο Γυμνάσιο Ευκαρπίας.
Στο μεταξύ, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενήργησε χθες διαγνωστικούς ελέγχους σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικό προσωπικό του 3ου νηπιαγωγείου Ευκαρπίας και άλλων σχολικών μονάδων.
Διαβάστε ακόμη
- Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για την επίθεση με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας - Κλείνει το προξενείο στη Βόννη
- «Έγιναν μέρος της τοπικής κοινωνίας»: Το «αντίο» της δασκάλας στην πολύτεκνη οικογένεια από τη Φουρνά
- Έπιασε απ' την κάμερα τη σύζυγό του να τον απατά... και κατέληξε στη φυλακή για παραβίαση ιδιωτικότητας
- Δολοφονία Τούπακ Σακούρ: Πώς ο «Keffe D» παγιδεύτηκε από τα ίδια του τα απομνημονεύματα