Ελλάδα|24.05.2025 16:54

Κέρκυρα: Στο Αυτόφωρο οι πέντε γυναίκες για το pole dancing στα Ανάκτορα

Newsroom

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με πέντε γυναίκες που εμφανίζονται να χορεύουν πάνω σε στύλο pole dancing, στο περιστύλιο των Ανακτόρων στην παλιά πόλη της Κέρκυρας, οι γυναίκες οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο.

Οι γυναίκες που κατηγορούνται για παραβίαση του αρχαιολογικού νόμου και υποβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου, εξέφρασαν τη μεταμέλειά τους και σύμφωνα με όσα δήλωσαν ενώπιον των αρχών, δεν είχαν αντιληφθεί τη βαρύτητα της πράξης τους και χαρακτήρισαν την επιλογή τους ως «ατυχή».

Όπως ανέφεραν, επισκέπτονται την Κέρκυρα εδώ και αρκετά χρόνια και ασχολούνται με διάφορες μορφές χορού. Η ενέργειά τους να επιδοθούν σε pole dancing και να φωτογραφηθούν κατά τη διάρκειά του, προκάλεσε την παρέμβαση των αρχών καθώς ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας αλλά και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

αυτόφωροΚέρκυραpole dancingειδήσεις τώρα