Κέρκυρα: Κρατούμενες οι πέντε Βρετανίδες για το pole dancing στα παλιά Ανάκτορα
NewsroomOι πέντε Βρετανίδες που βιντεοσκοπήθηκαν να χορεύουν pole dancing στο χώρο των παλαιών ανακτόρων στην Κέρκυρα οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο.
Υπενυμίζεται πως οι πέντε συνελήφθησαν την Παρασκευή (23/05) μετά τη μήνυση που κατέθεσαν ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και η διευθύντρια του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης που στεγάζεται στο χώρο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δικηγόρος των κατηγορουμένων ζήτησε την αναβολή της διαδικασίας έως τη Δευτέρα αφού δεν έχει προσαχθεί ο φωτογράφος. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου, μετά την πρόταση της εισαγγελέως, αποφάσισε οι κατηγορούμενες να παραμείνουν κρατούμενες.
Κρατούμενες οι πέντε Βρετανίδες - Ξέσπασαν σε κλάματα
Οι πέντε κοπέλες ξέσπασαν σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ ο συνήγορός τους, Γεράσιμος Γραμμένος δήλωσε ότι η έδρα εξάντλησε την αυστηρότητά της, καθώς οι πελάτισσές του βρίσκονταν ήδη κρατούμενες επί ένα 24ωρο «για το πιθανολογούμενο αδίκημα που κατηγορούνται».
Όπως τόνισε, πρόκειται για μια ομάδα που έρχεται συχνά στην Κέρκυρα και προβαίνει σε φωτογράφηση αθλητικών χορών, μεταξύ των οποίων και το pole dancing, δηλώνοντας μεταμέλεια για την επιλογή του χώρου.
Ο αντιδήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας, Χρήστος Σκούρτης, ανέφερε ότι ο Δήμος αντιμετωπίζει για πρώτη φορά παρόμοιο ζήτημα. Επισήμανε ότι δεν επιθυμεί να φθάσει την υπόθεση στα άκρα, αλλά ούτε και να θεωρηθεί ως μη γενόμενη. Σε κάθε περίπτωση, εξετάζονται τρόποι αποτελεσματικότερης φύλαξης του χώρου.
- Ιστορική ανακάλυψη: Πατημασιές 130 εκατ. ετών στη Βραζιλία ανήκουν σε άγνωστο γιγάντιο θηλαστικό
- Ελληνικό: Έκλεψαν καλώδιο οπτικών ινών της ΥΠΑ - Προοριζόταν για κρίσιμο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας
- Διπλωματικό επεισόδιο Άγκυρας-Κιέβου: Ουκρανικά drones χτύπησαν τουρκικά εμπορικά πλοία
- Φονική κακοκαιρία στην Κύπρο: Νεκρός 76χρονος σε σκάφος που βυθίστηκε στο Κάβο Γκρέκο - Κεραυνός χτύπησε άνδρα