Ελλάδα|26.05.2025 22:45
Κρήτη: Στο νοσοκομείο ανήλικη λόγω κατανάλωσης αλκοοόλ σε κλαμπ
NewsroomΣτο νοσοκομείο κατέληξε μια ανήλικη στην Κρήτη, μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό μαγαζί του Ρεθύμνου, με τον υπεύθυνο του καταστήματος να συλλαμβάνεται από την ΕΛΑΣ.
Συγκεκριμένα, η ανήλικη ήταν σε γνωστό κλαμπ του Ρεθύμνου, όπου κατανάλωσε αλκοόλ. Στη συνέχεια ένιωσε έντονη αδιαθεσία και όπως αναφέρει το cretapost.gr χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ και μετά από έρευνες, προχώρησε στη σύλληψη του 60χρονου υπεύθυνου του μαγαζιού, που κατηγορείται για χορήγηση αλκοόλ σε ανήλικη.
Διαβάστε ακόμη
- «Δεν είναι ειρηνευτική συμφωνία»: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν αποδείχθηκε το μεγαλύτερο λάθος του Τραμπ
- Κυκλοφοριακό «κραχ» στην Αττική: Ξεκλειδώνει ο κόμβος Μεταμόρφωσης, στο συρτάρι τα μεγάλα έργα-ανάσα
- Όσα είπε ο Τσίπρας στη Νίκαια: «Σε 24 ώρες γίναμε αξιωματική αντιπολίτευση» - Το νέο αφήγημα, το δίλημμα, το στοίχημα
- Η απειλή του 25%, το τέλος του Φάμελλου και η αμερικανική απόβαση στον Κυπαρισσιακό