Ελλάδα|29.05.2025 17:00
Σκάλα Λακωνίας: 62χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε στη Σκάλα Λακωνίας, όπου ένα τροχαίο δυστύχημα άφησε πίσω του μια 62χρονη γυναίκα νεκρή.
Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα, όταν μια 23χρονη γυναίκα, οδηγός οχήματος που κινούνταν από τη Σκάλα προς τη Σπάρτη, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αφού προσέκρουσε σε κράσπεδο πεζοδρομίου, παρέσυρε την 62χρονη γυναίκα.
Η 62χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Κ.Υ. Βλαχιώτη και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Μολάων, όπου μερικές ώρες αργότερα, άφησε την τελευταία της πνοή.
Η 23χρονη οδηγός έχει συλληφθεί, ενώ προανάκριση διεξάγει το Α.Τ. Ευρώτα.
Διαβάστε ακόμη
- Πρωτοφανής αρχαίος μαζικός τάφος στην Αθήνα: 79 άνδρες βρέθηκαν αλυσοδεμένοι και στοιχισμένοι
- Στη Σίφνο το ελληνικό FBI για τη συντριβή του ελικοπτέρου - Είχε λάβει πιστοποιητικό συντήρησης 1,5 μήνα πριν την τραγωδία
- Πένθος στον Dior: Νεκροί η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων και ο σύντροφός της μετά από τροχαίο
- «Ως Τουρκοκύπριος ένιωσα μεγάλη ντροπή»: Πρώην ευρωβουλευτής απολογείται για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού