Θεσσαλονίκη: 27χρονη πήρε 35 κλήσεις ύψους 24.000 ευρώ για επικίνδυνη οδήγηση
NewsroomΜια γυναίκα 27 ετών προκάλεσε αναστάτωση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, όταν αγνόησε σήμα στάσης από την Τροχαία και άρχισε να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα, παραβιάζοντας επανειλημμένα φωτεινούς σηματοδότες.
Έτρεχε, παραβίασε κόκκινα φανάρια και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα
Η νεαρή γυναίκα αγνόησε σήμα αστυνομικών να σταματήσει και, προκειμένου να ξεφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα, παραβιάζοντας το ένα φανάρι μετά το άλλο, ενώ πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Η «ξέφρενη» πορεία της ξεκίνησε στις 11 το βράδυ από την οδό Μητροπόλεως και συνεχίστηκε προς την παραλιακή λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, απ’ όπου κινήθηκε προς την οδό Κατσιμίδη, εισήλθε στην Περιφερειακή Οδό και, κινούμενη προς τα δυτικά, από την έξοδο του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου έφτασε μέσω της οδού Θεσσαλονίκης στα Διαβατά, όπου μπαίνοντας σε χωματόδρομο το όχημά της ακινητοποιήθηκε.
Η 27χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης που της απήγγειλε κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση.
- Με αντι-NAVTEX απαντά η Ελλάδα στις έρευνες τουρκικού σκάφους νότια του Καστελόριζου
- Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Οι ομοιότητες με δύο καταγγελίες από το 2020 - Τι λέει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
- «Έγιναν μέρος της τοπικής κοινωνίας»: Το «αντίο» της δασκάλας στην πολύτεκνη οικογένεια από τη Φουρνά
- Δολοφονία Τούπακ Σακούρ: Πώς ο «Keffe D» παγιδεύτηκε από τα ίδια του τα απομνημονεύματα