Ελλάδα|01.06.2025 19:43

Ζωγράφου: Πώς έγινε το δυστύχημα με την παράσυρση της 64χρονης

Newsroom

Η μακρά λίστα των τροχαίων δυστυχημάτων καθημερινά μεγαλώνει στην Ελλάδα, με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή τους στην περιοχή του Ζωγράφου, αφού παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα που την εκσφενδόνισε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου, με μηχανή που οδηγούσε 56χρονος να παρασέρνει την 64χρονη, την ώρα που εκείνη επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο. Μάλιστα, από το χτύπημα, η γυναίκα κατέληξε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η 64χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός της μηχανής που φέρει ελαφρά τραύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 56χρονος συνελήφθη, καθώς υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και έδειξε ότι το αλκοόλ που είχε καταναλώσει ήταν πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

τροχαίο δυστύχημαπαράσυρσηΖωγράφουαλκοτέστειδήσεις τώρα