Σοκ στην Πάτρα με τις δύο καταγγελίες βιασμού μέσα σε λίγες ημέρες
NewsroomΔύο συλλήψεις για σοβαρές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίηση έκαναν οι αρχές έπειτα από καταγγελίες δύο γυναικών σε διάστημα λίγων ημερών.
Τα δυο περιστατικά
Σύμφωνα με το pelop.gr στην πρώτη περίπτωση 65χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πάτρας, πως έπεσε θύμα βιασμού από 55χρονο Αιγύπτιο. Η γυναίκα υποστήριξε πως ο αλλοδαπός που προσήχθη μετά την καταγγελία και συνελήφθη την κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ την βιάζε κατ’ επανάληψη το τελευταίο τρίμηνο. Οπως διαπιστώθηκε ο άνδρας βρισκόταν παράνομα στη χώρα.
Στη δεύτερη περίπτωση 35χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για σεξουαλική κακοποίηση, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και βιασμό. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, τα ξημερώματα του Σαββάτου 31η Μαΐου, και ενώ επέστρεψαν από νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι που διαμένουν μαζί τον τελευταίο χρόνο και έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ο 30χρονος της επιτέθηκε και τη βίασε.
- Το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη: Η «χαριστική βολή» της Ντόρας και το πλήγμα στο κεντρικό αφήγημα της ΝΔ
- Κίεβο: 5 νεκροί από την επίθεση στο σούπερ μάρκετ - Ρώσος πρώην αντισυνταγματάρχης ο δράστης
- «Καταστράφηκε η ζωή μου - Πρέπει να δικαστεί»: Η καθαρίστρια του Βόλου για την υπόθεση Λαζαρίδη
- Η «εξέγερση» των influencers: Γιατί Ρωσίδες του Instagram τα βάζουν με τον Πούτιν;