Ελλάδα|03.06.2025 10:27
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Κομοτηνή και Τρίκαλα με εντολή του Ευρωπαίου Εισαγγελέα
NewsroomΜε εντολή του Ευρωπαίου Εισαγγελέα πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες περισσότερων από 20 ατόμων σε Κομοτηνή και Τρίκαλα για κακουργηματικές απάτες σε βάρος πολιτών.
Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις Αρχές πριν από τρία χρόνια. Σε βάρος των εμπλεκόμενων έχει σχηματιστεί δικογραφία από τις γερμανικές και τις αυστριακές Αρχές.
Δικογραφία σε βάρος περισσότερων από 20 ατόμων για απάτες
Ο Ευρωπαίας Εισαγγελέας με αίτημα του στις ελληνικές Αρχές ζήτησε να γίνουν έρευνες στις οικίες τους και να κατασχεθούν ψηφιακά μέσα.
Διαβάστε ακόμη
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα