Ελλάδα|08.06.2025 16:32
Θεσσαλονίκη: Νεκρός μέσα στη θάλασσα βρέθηκε 54χρονος αγνοούμενος
NewsroomΝεκρός μέσα στην θάλασσα στην περιοχή του Αγγελοχωρίου βρέθηκε 54χρονος που είχε δηλωθεί ότι εξαφανίστηκε. Η δήλωση της εξαφάνισης είχε γίνει χτες στο ΤΔΕΕ Καλαμαριάς ενώ το πτώμα του βρέθηκε στη θάλασσα την ίδια μέρα το μεσημέρι.
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας ενώ στο σημείο μετέβη ο προσωπικός ιατρός του 54χρονου, ο οποίος αναγνώρισε τον θανόντα.
Το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη: Την επόμενη μέρα της παραίτησης Λαζαρίδη από την Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων προσελήφθη η σύζυγός του στην ίδια θέση
- Ραγδαίες εξελίξεις: Για ανθρωποκτονία δια παραλείψεως κατηγορούνται οι συλληφθέντες στην υπόθεση θανάτου της Μυρτούς
- Τουρκία: Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο - Τουλάχιστον 4 νεκροί και 20 τραυματίες
- Από το «έβλεπα ασβούς» στο «έψαχνα τρακτέρ»: Οι 10 καλύτερες δικαιολογίες πολιτικών