Ελλάδα|08.06.2025 16:32
Θεσσαλονίκη: Νεκρός μέσα στη θάλασσα βρέθηκε 54χρονος αγνοούμενος
NewsroomΝεκρός μέσα στην θάλασσα στην περιοχή του Αγγελοχωρίου βρέθηκε 54χρονος που είχε δηλωθεί ότι εξαφανίστηκε. Η δήλωση της εξαφάνισης είχε γίνει χτες στο ΤΔΕΕ Καλαμαριάς ενώ το πτώμα του βρέθηκε στη θάλασσα την ίδια μέρα το μεσημέρι.
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας ενώ στο σημείο μετέβη ο προσωπικός ιατρός του 54χρονου, ο οποίος αναγνώρισε τον θανόντα.
Το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Διαβάστε ακόμη
- Σχέδιο-εξπρές από τις ΗΠΑ για αποχώρηση από την Ευρώπη - Διαδικασία ετών «βλέπει» το ΝΑΤΟ
- «Τρικυμία» από την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Τέλος η ΚΟ της Νέας Αριστεράς με την έξοδο των «7» - Φόβος για εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ
- Πώς ο 27χρονος-«εφιάλτης» των Airbnb μετέτρεπε τα σπίτια σε «εργοτάξια» και έστηνε παγίδες με fake μισθωτήρια
- Εφιάλτης στην Ευρώπη: Εκρηκτική αύξηση 400% στην κακοποίηση παιδιών μέσω AI