Ελλάδα
|
09.06.2025 16:21
Εύβοια: Στην εντατική 40χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς
NewsroomΈνας 40χρονος άνδρας από την περιοχή Βρυσάκια του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων στην Εύβοια βιώνει μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, αφού δέχθηκε δάγκωμα από οχιά κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline, ο άνδρας εργαζόταν σε χωράφι όταν ξαφνικά δαγκώθηκε από το δηλητηριώδες φίδι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φορούσε προστατευτικά γάντια, τα οποία όμως δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τον τραυματισμό. Ο 40χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Το δάγκωμα της οχιάς του προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές, καθιστώντας την κατάστασή του κρίσιμη.
Διαβάστε ακόμη
- «Διπλωματικό χάος»: Πώς οι αξιώσεις Τραμπ για τη Γροιλανδία «τελείωσαν» τις διατλαντικές σχέσεις όπως τις ξέραμε
- Ελευσίνα: Η κόρη βρήκε νεκρούς τους ηλικιωμένους και τα σκυλιά τους - Πώς έγινε η τραγωδία
- Διάλογοι-ντοκουμέντα από το κύκλωμα κλοπής καυσίμων: Οι κανόνες, οι μαρίνες και η ιεραρχία της απάτης
- Όσκαρ 2026: Ρεκόρ με 16 υποψηφιότητες το «Sinners», ο Timothee Chalamet και όλες οι ταινίες που αδικήθηκαν