Ελλάδα|10.06.2025 15:55
Φωτιά στην Ανάβυσσο: Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, εκκένωση της Παλαιάς Φώκαιας και «112»
NewsroomΦωτιά ξέσπασε τώρα σε χαμηλή βλάστηση στην Ανάβυσσο Αττικής και έχει προκαλέσει τεράστια κινητοποίηση από πλευράς Πυροσβεστικής.
Συγκεκριμένα, στην Ανάβυσσο επιχειρούν 110 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 28 οχήματα, εθελοντές, 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα, ενώ συνδρομή παρέχουν και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά στην Ανάβυσσο παρατηρείται στον οικισμό «Άγιος Παντελεήμονας», ενώ υπάρχει εντολή για προληπτική εκκένωση από Φώκαια και από Ανάβυσσο προς Αθήνα, στο παραλιακό της κομμάτι, λόγω της φωτιάς.
Οι Αρχές εκκένωσαν την Παλαιά Φώκαια, ενώ προχώρησαν στο κλείσιμο της Λεωφόρου Λαυρίου από το ύψος της Λεωφόρου Καραμανλή στο ρεύμα προς Συντερίνα.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη: Την επόμενη μέρα της παραίτησης Λαζαρίδη από την Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων προσελήφθη η σύζυγός του στην ίδια θέση
- Ραγδαίες εξελίξεις: Για ανθρωποκτονία δια παραλείψεως κατηγορούνται οι συλληφθέντες στην υπόθεση θανάτου της Μυρτούς
- Τουρκία: Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο - Τουλάχιστον 4 νεκροί και 20 τραυματίες
- Από το «έβλεπα ασβούς» στο «έψαχνα τρακτέρ»: Οι 10 καλύτερες δικαιολογίες πολιτικών