Εικόνες ντροπής στο Αγρίνιο: Άγριος ξυλοδαρμός 5χρονου από συμμαθητές του
NewsroomΣοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου, καθώς μια μητέρα κατήγγειλε ότι ο 5χρονος γιος της ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του στο προαύλιο του σχολείου.
Σύμφωνα με τη μητέρα, το παιδί της φέρει εμφανείς αμυχές στο μέτωπο και σε άλλα σημεία του προσώπου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δέχτηκε επίθεση από πολλούς συμμαθητές του, οι οποίοι φέρονται να του ζήτησαν να βγάλει τα ρούχα του.
Η μητέρα ενημερώθηκε από τη διεύθυνση του νηπιαγωγείου στις 11 το πρωί και όταν έφτασε, ο γιος της ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως αναφέρει το sidinisi.gr. Μάλιστα, κάποια παιδιά της υπέδειξαν έναν μαθητή, ο οποίος παρέμενε σιωπηλός με κατεβασμένο το κεφάλι.
Επιπλέον, η μητέρα του παιδιού έχει αποστείλει φωτογραφικό υλικό στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θέλοντας να καταθέσει επίσημη καταγγελία για τον ξυλοδαρμό, θέτοντας ερωτήματα για την επάρκεια της επίβλεψης από τους παιδαγωγούς στον προαύλιο χώρο κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.
Πρόκειται για άλλο ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας, ακόμα και σε τόσο μικρές ηλικίες.
- Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο: Σε Red Code Αττική και άλλες 5 περιοχές - Ανησυχία για το Hot-Dry-Windy
- Συνετρίβη μαχητικό F-16 στην Τουρκία κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης - Έκρηξη και πυκνοί καπνοί
- Το συγκλονιστικό «αντίο» του Μέσι στον πατέρα του: «Αμφιβάλλω αν θέλω να συνεχίσω το ποδόσφαιρο χωρίς εσένα»
- Η περίεργη ιστορία του Φρανκ: Είχε τρία πόδια, τέσσερα πέλματα, 16 δάχτυλα και δύο σετ γεννητικών οργάνων