Δρανδάκης: Η νέα τροπολογία δεν αλλάζει τη λειτουργία της ΒΕΑΤ
NewsroomΩς fake news χαρακτήρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΕΑΤ Νίκος Δρανδάκης την ερμηνεία Λυμπερόπουλου για τη νέα τροπολογία, η οποία όπως τόνισε δεν αλλάζει τη λειτουργία της ΒΕΑΤ και τον τρόπο που οι πολίτες πληρώνουν ηλεκτρονικά για τις διαδρομές τους.
Σύμφωνα με τον κ. Δρανδάκη, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) Θύμιος Λυμπερόπουλος, δεν είναι αρμόδιος για να ερμηνεύσει τη νέα τροπολογία, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει ενιαία προμήθεια για τις πλατφόρμες διαμεσολάβησης σε άλλες χώρες της ΕΕ, όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ.
Ακόμη, ο κ. Δρανδάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε τα εξής:
* Η ΒΕΑΤ έχει 7.000 οδηγούς συνεργάτες ενώ ο κ. Λυμπερόπουλους εξελέγη από μόλις 2.500 μέλη στις πρόσφατες εκλογές του ΣΑΤΑ.
* Η ΒΕΑΤ φορολογείται στην Ελλάδα, σε αντίθεση με όσα διαδίδει ο κ. Λυμπερόπουλος.
* Σε όλους του ελέγχους που έχουν γίνει στη ΒΕΑΤ από την πολιτεία δεν διαπιστώθηκε καμία παράβαση.
* Η ΒΕΑΤ έχει οδηγήσει τον κ. Λυμπερόπουλο στο δικαστήριο για παρόμοιες δηλώσεις του και έχει προσκομίσει στη δικογραφία όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη νόμιμη λειτουργία της. Επομένως ο κ. Λυμπερόπουλος τα έχει στη διάθεσή του, γνωρίζει πολύ καλά και συνειδητά συνεχίζει να ψεύδεται συκοφαντώντας την εταιρία.
Συμπερασματικά, και οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί και οι πολίτες μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της ΒΕΑΤ όπως έκαναν μέχρι τώρα, όπως τόνισε ο ίδιος.
- Αυξήσεις στα... χαρτιά για τους μισθωτούς: «Λίγες δεκάδες ευρώ χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα»
- Η διπλή στόχευση του Μητσοτάκη με την συνταγματική αναθεώρηση, το «στρίμωγμα» του ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 16 και τα αποθεωτικά λόγια του Καραμανλή για τον Σαμαρά
- Συντήρηση τρένων: ONEX και κορεατική τεχνογνωσία χτίζουν νέο βιομηχανικό hub στην Ελευσίνα
- Με ποια στρατηγική θα φτάσει μέχρι τις επόμενες κάλπες η κυβέρνηση - Τι είπε ο Μητσοτάκης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση