Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 32χρονος που παρασύρθηκε στην Εγνατία
NewsroomΔεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 32χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο Παπανικολάου, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη σε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, χθες στις 21:50 το βράδυ, αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος και κινούνταν στην οδό Εγνατία, συγκρούστηκε -στο ύψος της οδού Ιασωνίδου, με δύο πεζούς, ηλικίας 45 και 32 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με την αστυνομία, κινούνταν κάθετα στο οδόστρωμα από σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση.
Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ο οδηγός
Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Ο 45χρονος έφερε ελαφρά τραύματα, ωστόσο ο 32χρονος υπέστη σοβαρότατο τραυματισμό, με αποτέλεσμα να καταλήξει.
Στον 48χρονο οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε αλκοτέστ, το οποίο δεν έδειξε παρουσία αλκοόλ στον οργανισμό του. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης.
- «Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
- ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»