Ελλάδα|22.06.2025 08:50
Φωτιά στην Εύβοια: Ξέσπασε στους Τσακαίους - Εκκενώθηκε ξενοδοχείο, εστάλη «112»
NewsroomΜεγάλη φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Κυριακής στους Τσακαίους Ευβοίας, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική.
Η αστυνομία εκκένωσε ξενοδοχείο, που βρίσκεται ανάμεσα στους Τσακαίους και τη Νέα Στύρα, ενώ εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους της περιοχής, ώστε να βρίσκονται σε επιφυλακή, σύμφωνα με το evima.
Επιχειρούν 65 πυροσβέστες
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Καρύστου, Λευτέρη Ραβιολο, η πυρκαγιά είναι υπό πλήρη έλεγχο, ωστόσο εξακολουθούν να πνέουν ισχυροί άνεμοι. Στο σημείο επιχειρούν 65 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρων (δασοκομάντος), ενώ από αέρος επιχειρούν δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
Διαβάστε ακόμη
- «Οικογενειακή υπόθεση»: Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών και παράνομων επιδοτήσεων στο Ρέθυμνο
- Global Sumud Flotilla: 9 Έλληνες ακτιβιστές απήχθησαν - Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
- Έρευνα «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υπεξαίρεση κονδυλίων στην Ελλάδα - Δύο δομές μεταναστών με 15πλάσιο κόστoς
- Τροχαίο στη Ρόδο: «Μου έκοψε τον δρόμο, έκανε αναστροφή» ισχυρίζεται ο 44χρονος οδηγός - Οι μαρτυρίες των συγγενών του