Φλώρινα: Συνελήφθη 55χρονος φυγόποινος για υπόθεση ναρκωτικών – Θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα
NewsroomΣτη σύλληψη 55χρονου αλλοδαπού προχώρησαν αστυνομικοί στη Φλώρινα, επειδή εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.
Η σύλληψη έγινε χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Φλώρινας.
Ο 55χρονος αλλοδαπός με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. «Αυτή η επιθετικότητα έδειξε ότι η Αμερική είναι ο κύριος παράγοντας πίσω από τις εχθρικές ενέργειες του σιωνιστικού καθεστώτος κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν», είπε, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ επενέβησαν αφού διαπίστωσαν την «προφανή ανικανότητα» του Ισραήλ.
- Μάρω Κοντού: Το κορίτσι από το Κουκάκι που ένιωθε «περαστική από τη ζωή»
- Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο: Διακοπή 30 λεπτών στον τελικό του Μουντιάλ για Halftime Show!
- Μία απάντηση για όλα τα «ναι, αλλά...» σας: «Είμαι η Βασιλική, αυτιστική και ζω στην πόλη που πυροβολεί ανθρώπους»
- Νέο σύστημα καταγγελιών από το υπουργείο Υγείας - Στο στόχαστρο αισθητικοί και διαιτολόγοι