Φλώρινα: Συνελήφθη 55χρονος φυγόποινος για υπόθεση ναρκωτικών – Θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα
NewsroomΣτη σύλληψη 55χρονου αλλοδαπού προχώρησαν αστυνομικοί στη Φλώρινα, επειδή εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.
Η σύλληψη έγινε χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Φλώρινας.
Ο 55χρονος αλλοδαπός με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. «Αυτή η επιθετικότητα έδειξε ότι η Αμερική είναι ο κύριος παράγοντας πίσω από τις εχθρικές ενέργειες του σιωνιστικού καθεστώτος κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν», είπε, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ επενέβησαν αφού διαπίστωσαν την «προφανή ανικανότητα» του Ισραήλ.
- Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Οι πρώτες απώλειες για τις ΗΠΑ - Πολύνεκρη επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, ενεργοποιήθηκε το «Iron Dome»
- «Πόλεμος» Σαμαρά - Μαξίμου: Η Chevron, το «κλειδί» του Ελεγκτικού Συνεδρίου και το σχέδιο για το νέο κόμμα
- «Στο είπα ότι θα χορέψουμε πάνω στον τάφο σου»: Ιρανή άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
- Μια φανέλα, μια ιστορία, ένας αιώνας ζωής - Τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής επετειακής εμφάνισης για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ