Ελλάδα|22.06.2025 23:46
Τροχαία Αττικής: Πάνω από 5.000 αλκοτέστ από τις 19 έως τις 22 Ιουνίου – Συνελήφθησαν 15 οδηγοί
NewsroomΑστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησαν το χρονικό διάστημα από την 19η Ιουνίου έως τις πρωινές ώρες σήμερα (22/6) 5.125 ελέγχους αλκοολομέτρησης σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής (Λεωφ. Ποσειδώνος, Λεωφ. Βουλιαγμένης κ.α.).
Στους παραπάνω ελέγχους εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 15 οδηγοί, υπό την επήρεια αλκοόλ με ένδειξη άνω του 0.60 mg/l, ενώ βεβαιώθηκαν επιπλέον 155 παραβάσεις με παράλληλη ακινητοποίηση οχημάτων και αφαίρεση αδειών ικανότητας οδήγησης.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «οι έλεγχοι για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση».
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων