Ελλάδα|22.06.2025 22:55

Σοκ στα Μέγαρα: Βασανιστήρια ληστών σε ηλικιωμένο - Έσβηναν τσιγάρα πάνω του

Newsroom

Σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στα Μέγαρα, όπου ένας ηλικιωμένος βασανίστηκε από ληστές μέσα στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκε αναίσθητος, με πολλά αίματα και τραύματα, έχοντας πρησμένο πρόσωπο.

«Ανοιγμένα συρτάρια. Ο άνθρωπος τραυματισμένος. Τα έχασα, με έπιασε τρέμουλο, πήγα να λιποθυμήσω. Δεν τον ακούμπησα γιατί φοβήθηκα μην του κάνω κακό. Να έπαιρναν τα λεφτά και να φεύγανε. Δεν χρειαζόταν έναν άνθρωπο τόσο ειρηνικό και γαλήνιο να τον ταλαιπωρήσουν. Πήραν 5.000 ευρώ, τις οικονομίες μας», ανέφερε η σύζυγος του 72χρονου σύμφωνα με το Star.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/6).

Οι ληστές υπέβαλαν σε βασανιστήρια τον 72χρονο, αφού τον έκαναν με ηλεκτρικό σίδερο, ενώ του έσβησαν τσιγάρα στα χέρια και τα πόδια. Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο σε σοβαρή κατάσταση.

Οι κακοποιοί εισέβαλαν στο διαμέρισμά του από μπαλκονόπορτα και ενώ προηγουμένως είχαν σκίσει μια σίτα.

ληστείαληστέςβασανιστήριαΜέγαραειδήσεις τώρα