Ελλάδα
|
06.05.2019 23:17
Στο νοσοκομείο Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας
NewsroomΣτο Νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκε στις 21.05 το βράδυ της Δευτέρας ο καταδικασμένος σε ισόβια για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ένιωσε ατονία και έντονες ζαλάδες, καθώς εδώ και τέσσερις ημέρες πραγματοποιεί απεργία πείνας με αίτημα την χορήγηση άδειας από τις φυλακές Κασσαβέτειας.
Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr τα μέτρα που έλαβε η Αστυνομία ήταν δρακόντεια, ενώ η πομπή των αυτοκινήτων της Ασφάλειας στην Ιάσονος και την Πολυμέρη ήταν εντυπωσιακή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Αχιλλοπουλείου» και αναμένεται η έκδοση των αποτελεσμάτων.
Πηγή: thenewspaper.gr
Διαβάστε ακόμη
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη σιωπή του «Φραπέ» στην Εξεταστική - Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτόφωρου
- Αποχωρούν από το λιμάνι Θεσσαλονίκης οι αγρότες με το βλέμμα στη Νίκαια – Οι αντιδράσεις στο κάλεσμα Μητσοτάκη
- Έπος στο Air Force One: Ο Τραμπ μιλούσε σε δημοσιογράφους και «παγίδευσε» επιβάτη στην τουαλέτα
- Ο θρυλικός Ροντ Στιούαρτ στο Telekom Center Athens: Ο αιώνιος τροβαδούρος της ροκ