Ελλάδα|06.05.2019 23:17
Στο νοσοκομείο Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας
NewsroomΣτο Νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκε στις 21.05 το βράδυ της Δευτέρας ο καταδικασμένος σε ισόβια για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ένιωσε ατονία και έντονες ζαλάδες, καθώς εδώ και τέσσερις ημέρες πραγματοποιεί απεργία πείνας με αίτημα την χορήγηση άδειας από τις φυλακές Κασσαβέτειας.
Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr τα μέτρα που έλαβε η Αστυνομία ήταν δρακόντεια, ενώ η πομπή των αυτοκινήτων της Ασφάλειας στην Ιάσονος και την Πολυμέρη ήταν εντυπωσιακή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Αχιλλοπουλείου» και αναμένεται η έκδοση των αποτελεσμάτων.
Πηγή: thenewspaper.gr
Διαβάστε ακόμη
- «Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
- ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»