Ελλάδα|06.05.2019 23:17
Στο νοσοκομείο Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας
NewsroomΣτο Νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκε στις 21.05 το βράδυ της Δευτέρας ο καταδικασμένος σε ισόβια για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ένιωσε ατονία και έντονες ζαλάδες, καθώς εδώ και τέσσερις ημέρες πραγματοποιεί απεργία πείνας με αίτημα την χορήγηση άδειας από τις φυλακές Κασσαβέτειας.
Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr τα μέτρα που έλαβε η Αστυνομία ήταν δρακόντεια, ενώ η πομπή των αυτοκινήτων της Ασφάλειας στην Ιάσονος και την Πολυμέρη ήταν εντυπωσιακή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Αχιλλοπουλείου» και αναμένεται η έκδοση των αποτελεσμάτων.
Πηγή: thenewspaper.gr
Διαβάστε ακόμη
- Ένας άλλος Φάμελλος: Πήρε το μικρόφωνο στην κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε viral!
- Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Στους 39 οι νεκροί, πάνω από 150 οι τραυματίες - «Πολύ παράξενο δυστύχημα»
- Επιστολή Τραμπ στον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν είμαι υποχρεωμένος να σκέφτομαι με όρους ειρήνης...»
- Καρυστιανού για αμβλώσεις: Είναι θέμα δημόσιας διαβούλευσης - Για μένα υπάρχει ηθικό θέμα