Ελλάδα|23.06.2025 11:00
Λάρισα: Απανθρακωμένος βρέθηκε 45χρονος αστυνομικός, πατέρας τριών παιδιών
NewsroomΠέπλο οδύνης και θλίψης έχει σκεπάσει την τοπική κοινωνία της Λάρισας και της Αγιάς, μετά την τραγική είδηση του θανάτου του 45χρονου αστυνομικού, Νίκου Σοφολόγη, πατέρα τριών παιδιών.
Σύμφωνα με το onlarissa, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο νωρίτερα είχε εκτραπεί της πορείας του και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Καλαμάκι Αγιάς.
Το φλεγόμενο όχημα εντόπισαν κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι και ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική, ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρά την άμεση κινητοποίηση, οι δυνάμεις δεν πρόλαβαν να αποτρέψουν το μοιραίο, καθώς ο 45χρονος είχε ήδη χάσει τη ζωή του.
Διαβάστε ακόμη
- Προκλητική ρητορική από το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας: «Η προσέγγιση της Ελλάδας ευθύνεται για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο»
- Θύμα εξαπάτησης μια 70χρονη στη Θεσσαλονίκη από άτομα που παρίσταναν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ - Μισό εκατ. ευρώ η λεία τους
- Οι δικηγόροι που μήνυσαν τη Μαράια Κάρεϊ για το «All I Want for Christmas Is You» καλούνται να πληρώσουν 110.000 δολάρια
- Οδηγός επιβίωσης τα Χριστούγεννα: Αυτά είναι τα μυστικά για να αποφύγετε το στρες, την εξάντληση και το φούσκωμα του γιορτινού τραπεζιού