Ελλάδα|23.06.2025 12:48
Στα χέρια της ΕΛΑΣ ύποπτος για την άγρια δολοφονία στη Λαμία
NewsroomΣτη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Λαμία, προχώρησε η ΕΛΑΣ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lamiareport.gr ο εν λόγω άνδρας δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ φέρεται να έχει ομολογήσει τη δολοφονία του 59χρονου ιδιοκτήτη καφετέριας.
Οι αστυνομικοί της ΥΔΕΕ Λαμίας συνέλεξαν τα ίχνη που άφησε ο δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος, με συνέπεια να ταυτοποιηθεί άμεσα, ενώ ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του.
Σημειώνεται ότι λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας (23/6) οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ο ίδιος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.
Διαβάστε ακόμη
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
- Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο