ΠΕΝΕΝ: Συνεχίζεται για 9η μέρα η απεργία - Δεμένα τα πλοία της γραμμής Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Ιταλία
NewsroomΗ Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της, αφού το διοκητικό συμβούλιο αποφάσισε την προκήρυξη νέας 24ωρης απεργίας για ένατη μέρα.
Αυτή η εξέλιξη κρατά αγκυροβολημένα τα πλοία της γραμμής Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ιταλία για ένατη μέρα, με την απεργία να ολοκληρώνεται το πρωί της Τετάρτης (25/6).
Το σωματείο των εργαζομένων τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι η αντιπρόταση της ΣΕΕΝ θα τεθεί προς συζήτηση και η απάντηση θα δοθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί. Επιπλέον, σημειώνεται ότι ο ΣΕΕΝ τις τελευταίες δύο ημέρες δεν έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Τα μέλη της ΠΕΝΕΝ καλούν τον ΣΕΕΝ και την κυβέρνηση να αντιληφθούν τις ευθύνες τους και να δώσουν λύσεις, με τις μονομερείς υποχωρήσεις και πιέσεις δημιουργίας τετελεσμένων σε μια απεργία δεν θα περάσουν.
Η διοίκηση της Ένωσης γνωστοποίησε στις εμπλεκόμενες ναυτιλιακές εταιρείες και τους πλοιάρχους τα στοιχεία μελών που θα συγκροτήσουν το προσωπικό ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή της 24ωρης απεργίας.
- Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- Χάος στο Ισραήλ: Η στιγμή των ιρανικών επιθέσεων - Πιάστηκαν στον «ύπνο» τα συστήματα προειδοποίησης
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους