Ελλάδα
|
27.06.2025 15:52
Σοκ στο Πόρτο Ράφτη: «Έσβησε» εργάτης σε οικοδομή
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/6) στο Πόρτο Ράφτη, με έναν 58χρονο εργάτη οικοδομής να αφήνει την τελευταία του πνοή εν ώρα εργασίας.
Όπως αναφέρει το irafina.gr ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία, λιποθύμησε και κατέρρευσε στο εργοτάξιο όπου εργαζόταν. Μάλιστα, το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε άμεσα και το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα στο σημείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.
Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν τον θάνατό του, με το ασθενοφόρο να παραμένει στο εργοτάξιο για να μεταφέρει τη σορό του 58χρονου στο νοσοκομείου. Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
Διαβάστε ακόμη
- Ιβάν Σαββίδης για το δυστύχημα με οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Θρηνώ μαζί με τις οικογένειες και τα εκατομμύρια συμπατριωτών μας»
- «Βιολάντα»: Κατέθεσε ο επικεφαλής ασφαλείας του εργοστασίου, ακολουθούν οι ιδιοκτήτες
- Συγκλονιστικές οι πρώτες εικόνες από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
- Έμεινε έγκυος ενώ ήταν παρθένα: Η περίεργη ιστορία μιας 17χρονης