Ελλάδα|28.06.2025 12:15
Τραγωδία στην Αρχαία Ολυμπία: Νεκρός εντοπίστηκε 48χρονος
NewsroomΝεκρός εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στο χωριό Στρέφι της Αρχαίας Ολυμπίας, ένας 48χρονος άντρας.
Το χρονικό
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, o 48χρονος είχε επισκεφθεί έναν φίλο του στο Στρέφι.
Ο φίλος του φέρεται να έφυγε για λίγο και όταν επέστρεψε ο 48χρονος είχε εξαφανιστεί.
Άρχισε να τον αναζητά και περίπου στις οκτώ το απόγευμα τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του κάτω από μία πορτοκαλιά.
Ειδοποίησε άμεσα και την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 48χρονο σε νοσοκομείο του Πύργου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα αίτια θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστα. Η πρώτη εικόνα και οι εκτιμήσεις παραπέμπουν σε θάνατό από παθολογικά αίτια, ενώ η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί.
Την πλήρη εικόνα αναμένεται να δώσει η νεκροψία.
Διαβάστε ακόμη
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο